Huizenprijzen en de huizenmarkt in Lijnden

Begrijp de huizenprijzen in Lijnden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Lijnden

Lijnden is een plaats in de gemeente Haarlemmermeer. Deze plaats telt volgens het CBS 153.115 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lijnden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 785.781 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 785.781
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Lijnden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lijnden is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lijnden moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Lijnden.

Woningen recent verkocht in Lijnden

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lijnden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lijnden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lijnden. Een eengezinswoning in Lijnden komt het meest (60%) voor. Daarna komt een bungalow met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lijnden

In Lijnden wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lijnden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lijnden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Lijnden

Starterswoningen in Lijnden zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Lijnden zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lijnden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Lijnden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Lijnden

Wil je een huis kopen in Lijnden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lijnden . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lijnden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lijnden.

Bekijk alle koopwoningen in Lijnden. Zoek je huurwoning in Lijnden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Lijnden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lijnden is 4.878 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (5.011 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Lijnden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lijnden vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Lijnden

Lijnden bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.