logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Lisserbroek in Lisserbroek

Begrijp de huizenprijzen in Lisserbroek Haarlemmermeer met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Lisserbroek Haarlemmermeer

Lisserbroek is een wijk in de plaats Lisserbroek binnen de gemeente Haarlemmermeer. Deze wijk telt volgens het CBS 3.400 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lisserbroek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 617.789 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 16
Gemiddelde vraagprijs € 617.789
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Lisserbroek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lisserbroek is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lisserbroek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Lisserbroek.

Woningen recent verkocht in Lisserbroek

Er zijn recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lisserbroek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lisserbroek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lisserbroek. Een eengezinswoning in Lisserbroek komt het meest (65%) voor. Daarna komt een portiekflat met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lisserbroek

In Lisserbroek wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lisserbroek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lisserbroek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Lisserbroek

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Lisserbroek vergeleken met de Haarlemmermeer en Nederland.

Huizenprijzen in Lisserbroek Haarlemmermeer

Starterswoningen in Lisserbroek Haarlemmermeer zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Lisserbroek Haarlemmermeer zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lisserbroek Haarlemmermeer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Lisserbroek Haarlemmermeer? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Lisserbroek Haarlemmermeer

Wil je een huis kopen in Lisserbroek Haarlemmermeer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lisserbroek Haarlemmermeer . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lisserbroek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lisserbroek.

Bekijk alle koopwoningen in Lisserbroek Haarlemmermeer. Zoek je huurwoning in Lisserbroek Haarlemmermeer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Lisserbroek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lisserbroek is 4.253 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.375 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Lisserbroek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lisserbroek vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Lisserbroek

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Lisserbroek? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Lisserbroek

Lisserbroek Lisserbroek Omgeving