logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Halfweg in Halfweg

Begrijp de huizenprijzen in Halfweg Haarlemmermeer met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Halfweg Haarlemmermeer

Halfweg is een wijk in de plaats Halfweg binnen de gemeente Haarlemmermeer. Deze wijk telt volgens het CBS 2.605 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Halfweg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 411.964 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 411.964
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Halfweg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Halfweg is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Halfweg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Halfweg.

Woningen recent verkocht in Halfweg

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Halfweg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Halfweg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Halfweg. Een eengezinswoning in Halfweg komt het meest (40%) voor. Daarna komt een maisonnette met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Halfweg

In Halfweg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Halfweg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Halfweg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Halfweg Haarlemmermeer

Starterswoningen in Halfweg Haarlemmermeer zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Halfweg Haarlemmermeer zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Halfweg Haarlemmermeer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Halfweg Haarlemmermeer? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Halfweg Haarlemmermeer

Wil je een huis kopen in Halfweg Haarlemmermeer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Halfweg Haarlemmermeer . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Halfweg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Halfweg.

Bekijk alle koopwoningen in Halfweg Haarlemmermeer. Zoek je huurwoning in Halfweg Haarlemmermeer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Halfweg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Halfweg is 4.208 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Halfweg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Halfweg vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Halfweg

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Halfweg? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Halfweg

Halfweg Halfweg Omgeving