Alle woningmarktinfo Lijnden / Boesingheliede in Haarlemmermeer

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Lijnden / Boesingheliede

Een eerste blik op Lijnden / Boesingheliede

Lijnden / Boesingheliede is een wijk in de plaats Lijnden binnen de gemeente Haarlemmermeer. Deze wijk telt volgens het CBS 975 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lijnden / Boesingheliede. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 685.324 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 685.324
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Lijnden / Boesingheliede

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lijnden / Boesingheliede is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lijnden / Boesingheliede moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Lijnden / Boesingheliede.

Woningen recent verkocht in Lijnden / Boesingheliede

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lijnden / Boesingheliede. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lijnden / Boesingheliede.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lijnden / Boesingheliede. Een eengezinswoning in Lijnden / Boesingheliede komt het meest (59%) voor. Daarna komt een bungalow met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lijnden / Boesingheliede

In Lijnden / Boesingheliede wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Lijnden / Boesingheliede

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Lijnden / Boesingheliede (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Lijnden / Boesingheliede
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Lijnden / Boesingheliede

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Lijnden / Boesingheliede vergeleken met de Haarlemmermeer en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Lijnden / Boesingheliede waar ligt dat?

Woningen te koop in Lijnden / Boesingheliede

Wil je een huis kopen in Lijnden / Boesingheliede? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lijnden / Boesingheliede . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lijnden / Boesingheliede alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lijnden / Boesingheliede.

Bekijk hier alle koopwoningen in Lijnden / Boesingheliede. Zoek je huurwoning in Lijnden / Boesingheliede? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Lijnden / Boesingheliede

Starterswoningen in Lijnden / Boesingheliede zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Lijnden / Boesingheliede zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lijnden / Boesingheliede zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Lijnden / Boesingheliede? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Lijnden / Boesingheliede

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lijnden / Boesingheliede is 4.889 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.405 euro).

Leeftijden Lijnden / Boesingheliede

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lijnden / Boesingheliede vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Lijnden / Boesingheliede

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Lijnden / Boesingheliede? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Lijnden / Boesingheliede

Lijnden Omgeving Lijnden Boesingheliede