Huizenmarkt Vijfhuizen in Vijfhuizen (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Vijfhuizen

Woningmarkt Vijfhuizen

Vijfhuizen is een wijk in de plaats Vijfhuizen binnen de gemeente Haarlemmermeer. Deze wijk telt volgens het CBS 4.740 inwoners. Momenteel staan er 20 woningen te koop en zijn er recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vijfhuizen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 522.541 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 20
Woningen recent verkocht 22
Gemiddelde vraagprijs € 522.541
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Vijfhuizen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vijfhuizen is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Vijfhuizen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Vijfhuizen.

Woningen recent verkocht in Vijfhuizen

Er zijn recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vijfhuizen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vijfhuizen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Vijfhuizen. Een eengezinswoning in Vijfhuizen komt het meest (52%) voor. Daarna komt een portiekflat met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Vijfhuizen

In Vijfhuizen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Vijfhuizen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Vijfhuizen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Vijfhuizen
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Vijfhuizen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Vijfhuizen vergeleken met de Haarlemmermeer en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Vijfhuizen waar ligt dat?

Woningen te koop Vijfhuizen

Wil je een huis kopen in Vijfhuizen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vijfhuizen . Er staan momenteel 20 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Vijfhuizen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vijfhuizen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Vijfhuizen. Zoek je huurwoning in Vijfhuizen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Vijfhuizen

Starterswoningen in Vijfhuizen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Vijfhuizen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Vijfhuizen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Vijfhuizen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Vijfhuizen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vijfhuizen is 4.789 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.122 euro).

Leeftijden Vijfhuizen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vijfhuizen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Vijfhuizen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Vijfhuizen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Vijfhuizen

Vijfhuizen Vijfhuizen Stellinghof Vijfhuizen Omgeving Vijhuizen Nieuwebrug