logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Vijfhuizen in Vijfhuizen

Begrijp de huizenprijzen in Vijfhuizen Haarlemmermeer met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Vijfhuizen Haarlemmermeer

Vijfhuizen is een wijk in de plaats Vijfhuizen binnen de gemeente Haarlemmermeer. Deze wijk telt volgens het CBS 4.865 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vijfhuizen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 596.526 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 19
Gemiddelde vraagprijs € 596.526
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Vijfhuizen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vijfhuizen is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Vijfhuizen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Vijfhuizen.

Woningen recent verkocht in Vijfhuizen

Er zijn recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vijfhuizen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vijfhuizen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Vijfhuizen. Een eengezinswoning in Vijfhuizen komt het meest (52%) voor. Daarna komt een portiekflat met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Vijfhuizen

In Vijfhuizen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Vijfhuizen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Vijfhuizen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Vijfhuizen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Vijfhuizen vergeleken met de Haarlemmermeer en Nederland.

Huizenprijzen in Vijfhuizen Haarlemmermeer

Starterswoningen in Vijfhuizen Haarlemmermeer zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Vijfhuizen Haarlemmermeer zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Vijfhuizen Haarlemmermeer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Vijfhuizen Haarlemmermeer? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Vijfhuizen Haarlemmermeer

Wil je een huis kopen in Vijfhuizen Haarlemmermeer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vijfhuizen Haarlemmermeer . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Vijfhuizen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vijfhuizen.

Bekijk alle koopwoningen in Vijfhuizen Haarlemmermeer. Zoek je huurwoning in Vijfhuizen Haarlemmermeer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Vijfhuizen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vijfhuizen is 4.479 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.767 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Vijfhuizen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vijfhuizen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Vijfhuizen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Vijfhuizen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Vijfhuizen

Vijfhuizen Vijfhuizen Stellinghof Vijfhuizen Omgeving Vijfhuizen Nieuwebrug