logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Zwanenburg in Zwanenburg

Begrijp de huizenprijzen in Zwanenburg Haarlemmermeer met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Zwanenburg Haarlemmermeer

Zwanenburg is een wijk in de plaats Zwanenburg binnen de gemeente Haarlemmermeer. Deze wijk telt volgens het CBS 8.035 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 44 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zwanenburg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 484.052 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 44
Gemiddelde vraagprijs € 484.052
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Zwanenburg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zwanenburg is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zwanenburg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Zwanenburg.

Woningen recent verkocht in Zwanenburg

Er zijn recent 44 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zwanenburg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zwanenburg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zwanenburg. Een eengezinswoning in Zwanenburg komt het meest (55%) voor. Daarna komt een portiekflat met 24% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zwanenburg

In Zwanenburg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Zwanenburg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Zwanenburg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Zwanenburg

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Zwanenburg vergeleken met de Haarlemmermeer en Nederland.

Huizenprijzen in Zwanenburg Haarlemmermeer

Starterswoningen in Zwanenburg Haarlemmermeer zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Zwanenburg Haarlemmermeer zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zwanenburg Haarlemmermeer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Zwanenburg Haarlemmermeer? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Zwanenburg Haarlemmermeer

Wil je een huis kopen in Zwanenburg Haarlemmermeer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zwanenburg Haarlemmermeer . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zwanenburg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zwanenburg.

Bekijk alle koopwoningen in Zwanenburg Haarlemmermeer. Zoek je huurwoning in Zwanenburg Haarlemmermeer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Zwanenburg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zwanenburg is 4.290 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.077 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Zwanenburg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zwanenburg vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Zwanenburg

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Zwanenburg? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Zwanenburg

Zwanenburg West Zwanenburg Zuidwest Zwanenburg Zuidoost Zwanenburg Oost Zwanenburg Noordoost Zwanenburg Noordwest Zwanenburg Dijk Zwanenburg Omgeving