logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Schiphol in Schiphol

Begrijp de huizenprijzen in Schiphol Haarlemmermeer met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Schiphol

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schiphol. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Schiphol.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Schiphol. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Schiphol

In Schiphol wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Schiphol

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Schiphol (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Schiphol

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Schiphol vergeleken met de Haarlemmermeer en Nederland.

Huizenprijzen in Schiphol Haarlemmermeer

Starterswoningen in Schiphol Haarlemmermeer zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Schiphol Haarlemmermeer zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Schiphol Haarlemmermeer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Schiphol Haarlemmermeer? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Schiphol Haarlemmermeer

Wil je een huis kopen in Schiphol Haarlemmermeer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Schiphol Haarlemmermeer . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Schiphol alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Schiphol.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Schiphol Haarlemmermeer.

Bekijk alle koopwoningen in Schiphol Haarlemmermeer. Zoek je huurwoning in Schiphol Haarlemmermeer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Leeftijden Schiphol

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Schiphol vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Schiphol

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Schiphol? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Schiphol

Schiphol