Alle woningmarktinfo Abbenes / Buitenkaag in Haarlemmermeer

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Abbenes / Buitenkaag

Een eerste blik op Abbenes / Buitenkaag

Abbenes / Buitenkaag is een wijk in de plaats Abbenes binnen de gemeente Haarlemmermeer. Deze wijk telt volgens het CBS 1.645 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Abbenes / Buitenkaag. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 906.048 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 906.048
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Abbenes / Buitenkaag

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Abbenes / Buitenkaag is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Abbenes / Buitenkaag moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Abbenes / Buitenkaag.

Woningen recent verkocht in Abbenes / Buitenkaag

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Abbenes / Buitenkaag. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Abbenes / Buitenkaag.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Abbenes / Buitenkaag. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Abbenes / Buitenkaag. Een eengezinswoning in Abbenes / Buitenkaag komt het meest (65%) voor. Daarna komt een villa met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Abbenes / Buitenkaag

In Abbenes / Buitenkaag wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Abbenes / Buitenkaag

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Abbenes / Buitenkaag (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Abbenes / Buitenkaag
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Abbenes / Buitenkaag

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Abbenes / Buitenkaag vergeleken met de Haarlemmermeer en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Abbenes / Buitenkaag waar ligt dat?

Woningen te koop in Abbenes / Buitenkaag

Wil je een huis kopen in Abbenes / Buitenkaag? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Abbenes / Buitenkaag . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Abbenes / Buitenkaag alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Abbenes / Buitenkaag.

Bekijk hier alle koopwoningen in Abbenes / Buitenkaag. Zoek je huurwoning in Abbenes / Buitenkaag? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Abbenes / Buitenkaag

Starterswoningen in Abbenes / Buitenkaag zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Abbenes / Buitenkaag zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Abbenes / Buitenkaag zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Abbenes / Buitenkaag? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Abbenes / Buitenkaag

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Abbenes / Buitenkaag is 5.043 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.194 euro).

Leeftijden Abbenes / Buitenkaag

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Abbenes / Buitenkaag vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Abbenes / Buitenkaag

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Abbenes / Buitenkaag? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Abbenes / Buitenkaag

Abbenes Abbenes Omgeving Buitenkaag Abbenes Dijk