logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Zwaanshoek in Zwaanshoek

Begrijp de huizenprijzen in Zwaanshoek Haarlemmermeer met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Zwaanshoek Haarlemmermeer

Zwaanshoek is een wijk in de plaats Zwaanshoek binnen de gemeente Haarlemmermeer. Deze wijk telt volgens het CBS 2.160 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zwaanshoek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 896.471 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 896.471
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Zwaanshoek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zwaanshoek is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zwaanshoek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Zwaanshoek.

Woningen recent verkocht in Zwaanshoek

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zwaanshoek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zwaanshoek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zwaanshoek. Een eengezinswoning in Zwaanshoek komt het meest (57%) voor. Daarna komt een villa met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zwaanshoek

In Zwaanshoek wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Zwaanshoek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Zwaanshoek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Zwaanshoek

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Zwaanshoek vergeleken met de Haarlemmermeer en Nederland.

Huizenprijzen in Zwaanshoek Haarlemmermeer

Starterswoningen in Zwaanshoek Haarlemmermeer zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Zwaanshoek Haarlemmermeer zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zwaanshoek Haarlemmermeer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Zwaanshoek Haarlemmermeer? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Zwaanshoek Haarlemmermeer

Wil je een huis kopen in Zwaanshoek Haarlemmermeer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zwaanshoek Haarlemmermeer . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zwaanshoek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zwaanshoek.

Bekijk alle koopwoningen in Zwaanshoek Haarlemmermeer. Zoek je huurwoning in Zwaanshoek Haarlemmermeer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Zwaanshoek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zwaanshoek is 4.617 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.785 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Zwaanshoek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zwaanshoek vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Zwaanshoek

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Zwaanshoek? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Zwaanshoek

Zwaanshoek Zwaanshoek Omgeving