logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt 00 in Halfweg

Begrijp de huizenprijzen in 00 Haarlemmermeer met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in 00 Haarlemmermeer

00 is een wijk in de plaats Halfweg binnen de gemeente Haarlemmermeer. Deze wijk telt volgens het CBS 5.865 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 00. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 579.575 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 579.575
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in 00

De gemiddelde verkoopduur van huizen in 00 is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in 00 moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in 00.

Woningen recent verkocht in 00

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 00. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond 00.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in 00. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in 00. Een eengezinswoning in 00 komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling 00

In 00 wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat 00

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van 00 (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers 00

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van 00 vergeleken met de Haarlemmermeer en Nederland.

Huizenprijzen in 00 Haarlemmermeer

Starterswoningen in 00 Haarlemmermeer zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in 00 Haarlemmermeer zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in 00 Haarlemmermeer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in 00 Haarlemmermeer? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop 00 Haarlemmermeer

Wil je een huis kopen in 00 Haarlemmermeer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in 00 Haarlemmermeer . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in 00 alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in 00.

Er staan momenteel geen woningen te koop in 00 Haarlemmermeer.

Bekijk alle koopwoningen in 00 Haarlemmermeer. Zoek je huurwoning in 00 Haarlemmermeer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in 00

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in 00 is 4.263 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.745 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden 00

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in 00 vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in 00

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in 00? Ontdek ook de buurten binnen de wijk 00

Halfweg Spaarnwoude Spaarndam (gedeeltelijk) Haarlemmerliede en Penningsveer Oostelijke Liede Oever Verspreide huizen Houtrakpolder