Huizenmarkt Rijsenhout in Rijsenhout (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Rijsenhout

Woningmarkt Rijsenhout

Rijsenhout is een wijk in de plaats Rijsenhout binnen de gemeente Haarlemmermeer. Deze wijk telt volgens het CBS 4.180 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rijsenhout. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 546.969 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 546.969
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Rijsenhout

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rijsenhout is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rijsenhout moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Rijsenhout.

Woningen recent verkocht in Rijsenhout

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rijsenhout. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rijsenhout.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rijsenhout. Een eengezinswoning in Rijsenhout komt het meest (72%) voor. Daarna komt een villa met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Rijsenhout

In Rijsenhout wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Rijsenhout

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Rijsenhout (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Rijsenhout
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Rijsenhout

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Rijsenhout vergeleken met de Haarlemmermeer en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Rijsenhout waar ligt dat?

Woningen te koop Rijsenhout

Wil je een huis kopen in Rijsenhout? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rijsenhout . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Rijsenhout alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rijsenhout.

Bekijk hier alle koopwoningen in Rijsenhout. Zoek je huurwoning in Rijsenhout? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Rijsenhout

Starterswoningen in Rijsenhout zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Rijsenhout zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rijsenhout zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Rijsenhout? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Rijsenhout

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rijsenhout is 4.116 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.410 euro).

Leeftijden Rijsenhout

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rijsenhout vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Rijsenhout

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Rijsenhout? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Rijsenhout

Rijsenhout Dorp Rijsenhout Zuid Rijsenhout Dijk Rijsenhout Omgeving