logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Beinsdorp in Beinsdorp

Begrijp de huizenprijzen in Beinsdorp Haarlemmermeer met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Beinsdorp Haarlemmermeer

Beinsdorp is een wijk in de plaats Beinsdorp binnen de gemeente Haarlemmermeer. Deze wijk telt volgens het CBS 1.020 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beinsdorp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 440.037 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 440.037
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Beinsdorp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Beinsdorp is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Beinsdorp moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Beinsdorp.

Woningen recent verkocht in Beinsdorp

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beinsdorp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Beinsdorp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Beinsdorp. Een eengezinswoning in Beinsdorp komt het meest (88%) voor. Daarna komt een villa met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Beinsdorp

In Beinsdorp wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Beinsdorp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Beinsdorp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Beinsdorp

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Beinsdorp vergeleken met de Haarlemmermeer en Nederland.

Huizenprijzen in Beinsdorp Haarlemmermeer

Starterswoningen in Beinsdorp Haarlemmermeer zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Beinsdorp Haarlemmermeer zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Beinsdorp Haarlemmermeer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Beinsdorp Haarlemmermeer? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Beinsdorp Haarlemmermeer

Wil je een huis kopen in Beinsdorp Haarlemmermeer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Beinsdorp Haarlemmermeer . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Beinsdorp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Beinsdorp.

Bekijk alle koopwoningen in Beinsdorp Haarlemmermeer. Zoek je huurwoning in Beinsdorp Haarlemmermeer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Beinsdorp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Beinsdorp is 4.300 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (4.136 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Beinsdorp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Beinsdorp vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Beinsdorp

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Beinsdorp? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Beinsdorp

Beinsdorp Omgeving Beinsdorp