logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Badhoevedorp in Badhoevedorp

Begrijp de huizenprijzen in Badhoevedorp Haarlemmermeer met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Badhoevedorp Haarlemmermeer

Badhoevedorp is een wijk in de plaats Badhoevedorp binnen de gemeente Haarlemmermeer. Deze wijk telt volgens het CBS 14.455 inwoners. Momenteel staan er 57 woningen te koop en zijn er recent 119 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Badhoevedorp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 746.480 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 57
Woningen recent verkocht 119
Gemiddelde vraagprijs € 746.480
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Badhoevedorp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Badhoevedorp is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Badhoevedorp moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Badhoevedorp.

Woningen recent verkocht in Badhoevedorp

Er zijn recent 119 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Badhoevedorp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Badhoevedorp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Badhoevedorp. Een eengezinswoning in Badhoevedorp komt het meest (35%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Badhoevedorp

In Badhoevedorp wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Badhoevedorp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Badhoevedorp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Badhoevedorp

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Badhoevedorp vergeleken met de Haarlemmermeer en Nederland.

Huizenprijzen in Badhoevedorp Haarlemmermeer

Starterswoningen in Badhoevedorp Haarlemmermeer zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Badhoevedorp Haarlemmermeer zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Badhoevedorp Haarlemmermeer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Badhoevedorp Haarlemmermeer? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Badhoevedorp Haarlemmermeer

Wil je een huis kopen in Badhoevedorp Haarlemmermeer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Badhoevedorp Haarlemmermeer . Er staan momenteel 57 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Badhoevedorp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Badhoevedorp.

Bekijk alle koopwoningen in Badhoevedorp Haarlemmermeer. Zoek je huurwoning in Badhoevedorp Haarlemmermeer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Badhoevedorp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Badhoevedorp is 5.317 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (5.173 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Badhoevedorp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Badhoevedorp vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Badhoevedorp

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Badhoevedorp? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Badhoevedorp

Badhoevedorp Omgeving Badhoevedorp Noordwest Badhoevedorp West Badhoevedorp Bouwlust Badhoevedorp Zuid Badhoevedorp Centrum Badhoevedorp Noordoost Badhoevedorp Antoniushoeve Badhoevedorp Oost Badhoevedorp Schuilhoeve Badhoevedorp Dijk Badhoevedorp Nieuwe Meer