logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug in Weteringbrug

Begrijp de huizenprijzen in Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug Haarlemmermeer met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug Haarlemmermeer

Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug is een wijk in de plaats Weteringbrug binnen de gemeente Haarlemmermeer. Deze wijk telt volgens het CBS 780 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 679.217 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 679.217
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug. Een eengezinswoning in Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug komt het meest (66%) voor. Daarna komt een villa met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug

In Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug vergeleken met de Haarlemmermeer en Nederland.

Huizenprijzen in Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug Haarlemmermeer

Starterswoningen in Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug Haarlemmermeer zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug Haarlemmermeer zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug Haarlemmermeer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug Haarlemmermeer? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug Haarlemmermeer

Wil je een huis kopen in Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug Haarlemmermeer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug Haarlemmermeer . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug.

Bekijk alle koopwoningen in Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug Haarlemmermeer. Zoek je huurwoning in Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug Haarlemmermeer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug is 3.702 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.143 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug

Burgerveen Leimuiderbrug Weteringbrug