Alle woningmarktinfo Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug in Haarlemmermeer

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug

Een eerste blik op Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug

Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug is een wijk in de plaats Burgerveen binnen de gemeente Haarlemmermeer. Deze wijk telt volgens het CBS 760 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 685.924 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 685.924
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug is 37 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug. Een eengezinswoning in Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug komt het meest (64%) voor. Daarna komt een villa met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug

In Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug vergeleken met de Haarlemmermeer en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug waar ligt dat?

Woningen te koop in Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug

Wil je een huis kopen in Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug.

Bekijk hier alle koopwoningen in Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug. Zoek je huurwoning in Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug

Starterswoningen in Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug is 4.388 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (4.232 euro).

Leeftijden Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug

Burgerveen Leimuiderbrug Weteringbrug