logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Cruquius in Cruquius

Begrijp de huizenprijzen in Cruquius Haarlemmermeer met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Cruquius Haarlemmermeer

Cruquius is een wijk in de plaats Cruquius binnen de gemeente Haarlemmermeer. Deze wijk telt volgens het CBS 1.765 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Cruquius. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 832.294 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 832.294
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Cruquius

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Cruquius is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Cruquius moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Cruquius.

Woningen recent verkocht in Cruquius

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Cruquius. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Cruquius.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Cruquius. Een eengezinswoning in Cruquius komt het meest (50%) voor. Daarna komt een portiekflat met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Cruquius

In Cruquius wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Cruquius

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Cruquius (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Cruquius

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Cruquius vergeleken met de Haarlemmermeer en Nederland.

Huizenprijzen in Cruquius Haarlemmermeer

Starterswoningen in Cruquius Haarlemmermeer zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Cruquius Haarlemmermeer zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Cruquius Haarlemmermeer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Cruquius Haarlemmermeer? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Cruquius Haarlemmermeer

Wil je een huis kopen in Cruquius Haarlemmermeer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Cruquius Haarlemmermeer . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Cruquius alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Cruquius.

Bekijk alle koopwoningen in Cruquius Haarlemmermeer. Zoek je huurwoning in Cruquius Haarlemmermeer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Cruquius

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Cruquius is 5.273 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (5.092 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Cruquius

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Cruquius vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Cruquius

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Cruquius? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Cruquius

Cruquius Cruquius Omgeving Cruquius Cruquiushoeve