Huizenmarkt Cruquius in Cruquius (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Cruquius

Woningmarkt Cruquius

Cruquius is een wijk in de plaats Cruquius binnen de gemeente Haarlemmermeer. Deze wijk telt volgens het CBS 1.055 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Cruquius. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 943.961 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 943.961
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Cruquius

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Cruquius is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Cruquius kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Cruquius

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Cruquius. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Cruquius.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Cruquius. Een eengezinswoning in Cruquius komt het meest (48%) voor. Daarna komt een portiekflat met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Cruquius

In Cruquius wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Cruquius

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Cruquius (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Cruquius
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Cruquius

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Cruquius vergeleken met de Haarlemmermeer en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Cruquius waar ligt dat?

Woningen te koop Cruquius

Wil je een huis kopen in Cruquius? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Cruquius . Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Cruquius alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Cruquius.

Bekijk hier alle koopwoningen in Cruquius. Zoek je huurwoning in Cruquius? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Cruquius

Starterswoningen in Cruquius zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Cruquius zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Cruquius zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Cruquius? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Cruquius

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Cruquius is 4.515 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (4.390 euro).

Leeftijden Cruquius

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Cruquius vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Cruquius

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Cruquius? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Cruquius

Cruquius Cruquius Omgeving Cruquius Cruqiushoeve