De Huizenmarkt in Kûbaard (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Kûbaard

Woningmarkt Kûbaard

Kûbaard is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 90.480 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kûbaard. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 488.960 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 488.960
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Kûbaard

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kûbaard is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kûbaard moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kûbaard.

Woningen recent verkocht in Kûbaard

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kûbaard. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kûbaard.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kûbaard. Een eengezinswoning in Kûbaard komt het meest (78%) voor. Daarna komt een landhuis met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kûbaard

In Kûbaard wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kûbaard

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kûbaard (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kûbaard
Binnenring: Nederland

Kûbaard waar ligt dat?

Woningen te koop Kûbaard

Wil je een huis kopen in Kûbaard? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kûbaard . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Kûbaard alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kûbaard.

Bekijk hier alle koopwoningen in Kûbaard. Zoek je huurwoning in Kûbaard? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Kûbaard

Starterswoningen in Kûbaard zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kûbaard zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kûbaard zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kûbaard? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kûbaard

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kûbaard is 2.674 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.548 euro).

Leeftijden Kûbaard

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kûbaard vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Kûbaard

Kûbaard bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.