logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Kûbaard

Begrijp de huizenprijzen in Kûbaard met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Kûbaard

Kûbaard is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 90.883 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kûbaard. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 540.980 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 540.980
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Kûbaard

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kûbaard is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kûbaard moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kûbaard.

Woningen recent verkocht in Kûbaard

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kûbaard. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kûbaard.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Kûbaard. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kûbaard. Een eengezinswoning in Kûbaard komt het meest (80%) voor. Daarna komt een landhuis met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kûbaard

In Kûbaard wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kûbaard

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kûbaard (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Kûbaard

Starterswoningen in Kûbaard zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kûbaard zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kûbaard zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Kûbaard? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Kûbaard

Wil je een huis kopen in Kûbaard? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kûbaard . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kûbaard alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kûbaard.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Kûbaard.

Bekijk alle koopwoningen in Kûbaard. Zoek je huurwoning in Kûbaard? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kûbaard

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kûbaard is 3.061 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.996 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kûbaard

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kûbaard vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Kûbaard

Kûbaard bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.