Koopwoningen in Kûbaard

Bekijk alle 1 woningen te koop in Kûbaard. Bekijk foto's, de woningwaarde, filter het aanbod en vind direct koophuizen in Kûbaard die je zoekt.

Makelaars in Kûbaard

Zoek je een aankoop- of verkoopmakelaar in Kûbaard? Wij helpen jou de beste makelaar te vinden in Kûbaard. Een koopwoning bezichtigen in Kûbaard? Neem dan direct contact op met een makelaar of aanbieder via het woningprofiel.

Woning kopen in Kûbaard

Er staan 1 woning te koop in Kûbaard die voldoen aan jouw zoekopdracht. Er zijn verschillende type koopwoningen te vinden in Kûbaard.

Huis te koop in Kûbaard

Kûbaard is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân binnen de provincie Friesland. Op Huispedia kan je naast koopwoningen in Kûbaard ook woningmarkinformatie vinden met alle trends en het woningaanbod in Kûbaard. Kan je jouw woning niet vinden in Kûbaard? Bekijk dan ook eens onderstaande plaatsen in de buurt.

Vind je koopwoning op Huispedia

Vind het meest complete aanbod koopwoningen in Kûbaard op Huispedia. Zoek je woningen op basis van het aantal slaapkamers of de aanwezigheid van een tuin of balkon in Kûbaard? Gebruik dan onze filters om je zoekopdracht aan te passen op jouw woonwens. Zoek nu jouw droom koopwoning in Kûbaard! Bekijk bijvoorbeeld: Appartementen Kûbaard, koophuizen Kûbaard of 3 kamer woningen Kûbaard.
Instellingen zijn opgeslagen