logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Kolham

Begrijp de huizenprijzen in Kolham met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Kolham

Kolham is een plaats in de gemeente Midden-Groningen. Deze plaats telt volgens het CBS 61.554 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kolham. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 354.621 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 354.621
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Kolham

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kolham is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kolham moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kolham.

Woningen recent verkocht in Kolham

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kolham. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kolham.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kolham. Een eengezinswoning in Kolham komt het meest (83%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kolham

In Kolham wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kolham

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kolham (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Kolham

Starterswoningen in Kolham zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kolham zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kolham zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Kolham? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Kolham

Wil je een huis kopen in Kolham? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kolham . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kolham alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kolham.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Kolham.

Bekijk alle koopwoningen in Kolham. Zoek je huurwoning in Kolham? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kolham

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kolham is 2.705 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.791 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kolham

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kolham vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Kolham

Kolham bestaat uit 21 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.