Huizenprijzen en de huizenmarkt in Kiel-Windeweer

Begrijp de huizenprijzen in Kiel-Windeweer met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Kiel-Windeweer

Kiel-Windeweer is een plaats in de gemeente Midden-Groningen. Deze plaats telt volgens het CBS 61.005 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kiel-Windeweer. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 274.188 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 274.188
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Kiel-Windeweer

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kiel-Windeweer is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kiel-Windeweer moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kiel-Windeweer.

Woningen recent verkocht in Kiel-Windeweer

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kiel-Windeweer. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kiel-Windeweer.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kiel-Windeweer. Een eengezinswoning in Kiel-Windeweer komt het meest (82%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kiel-Windeweer

In Kiel-Windeweer wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kiel-Windeweer

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kiel-Windeweer (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Kiel-Windeweer

Starterswoningen in Kiel-Windeweer zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kiel-Windeweer zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kiel-Windeweer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Kiel-Windeweer? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Kiel-Windeweer

Wil je een huis kopen in Kiel-Windeweer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kiel-Windeweer . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Kiel-Windeweer alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kiel-Windeweer.

Bekijk alle koopwoningen in Kiel-Windeweer. Zoek je huurwoning in Kiel-Windeweer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kiel-Windeweer

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kiel-Windeweer is 1.962 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.467 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kiel-Windeweer

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kiel-Windeweer vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Kiel-Windeweer

Kiel-Windeweer bestaat uit 21 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.