logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in It Heidenskip

Begrijp de huizenprijzen in It Heidenskip met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in It Heidenskip

It Heidenskip is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 90.883 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in It Heidenskip. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 906.586 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 906.586
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in It Heidenskip

De gemiddelde verkoopduur van huizen in It Heidenskip is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in It Heidenskip moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in It Heidenskip.

Woningen recent verkocht in It Heidenskip

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in It Heidenskip. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond It Heidenskip.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in It Heidenskip. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in It Heidenskip. Een woonboerderij in It Heidenskip komt het meest (67%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling It Heidenskip

In It Heidenskip wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat It Heidenskip

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van It Heidenskip (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in It Heidenskip

Starterswoningen in It Heidenskip zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in It Heidenskip zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in It Heidenskip zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in It Heidenskip? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop It Heidenskip

Wil je een huis kopen in It Heidenskip? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in It Heidenskip . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in It Heidenskip alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in It Heidenskip.

Er staan momenteel geen woningen te koop in It Heidenskip.

Bekijk alle koopwoningen in It Heidenskip. Zoek je huurwoning in It Heidenskip? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in It Heidenskip

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in It Heidenskip is 3.009 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.479 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden It Heidenskip

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in It Heidenskip vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van It Heidenskip

It Heidenskip bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.