Koopwoningen in Ingelum

Bekijk alle 1 woningen te koop in Ingelum. Bekijk foto's, de woningwaarde, filter het aanbod en vind direct koophuizen in Ingelum die je zoekt.

Makelaars in Ingelum

Zoek je een aankoop- of verkoopmakelaar in Ingelum? Wij helpen jou de beste makelaar te vinden in Ingelum. Een koopwoning bezichtigen in Ingelum? Neem dan direct contact op met een makelaar of aanbieder via het woningprofiel.

Woning kopen in Ingelum

Er staan 1 woning te koop in Ingelum die voldoen aan jouw zoekopdracht. Er zijn verschillende type koopwoningen te vinden in Ingelum.

Huis te koop in Ingelum

Ingelum is een plaats in de gemeente Waadhoeke binnen de provincie Friesland. Op Huispedia kan je naast koopwoningen in Ingelum ook woningmarkinformatie vinden met alle trends en het woningaanbod in Ingelum. Kan je jouw woning niet vinden in Ingelum? Bekijk dan ook eens onderstaande plaatsen in de buurt.

Vind je koopwoning op Huispedia

Vind het meest complete aanbod koopwoningen in Ingelum op Huispedia. Zoek je woningen op basis van het aantal slaapkamers of de aanwezigheid van een tuin of balkon in Ingelum? Gebruik dan onze filters om je zoekopdracht aan te passen op jouw woonwens. Zoek nu jouw droom koopwoning in Ingelum! Bekijk bijvoorbeeld: Appartementen Ingelum, koophuizen Ingelum of 2 kamer woningen Ingelum.
Instellingen zijn opgeslagen