Indijk in de gemeente Súdwest-Fryslân

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Indijk

Een eerste blik op Indijk

Indijk is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 90.480 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Indijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 367.367 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 367.367
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Indijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Indijk is 86 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Indijk kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Indijk

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Indijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Indijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Indijk. Een eengezinswoning in Indijk komt het meest (54%) voor. Daarna komt een villa met 42% het meest voor.

Gezinssamenstelling Indijk

In Indijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Indijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Indijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Indijk
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Indijk

Wil je een huis kopen in Indijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Indijk. Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Indijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Indijk.

Huizenprijzen in Indijk

Starterswoningen in Indijk zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Indijk zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Indijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Indijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Indijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Indijk is 3.825 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.780 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Indijk is hoger vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Indijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Indijk vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Indijk

Indijk bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen