De Huizenmarkt in Indijk (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Indijk

Woningmarkt Indijk

Indijk is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 90.480 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Indijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 457.034 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 457.034
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Indijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Indijk is 76 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Indijk kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Indijk

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Indijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Indijk.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Indijk. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Indijk. Een eengezinswoning in Indijk komt het meest (60%) voor. Daarna komt een villa met 37% het meest voor.

Gezinssamenstelling Indijk

In Indijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Indijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Indijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Indijk
Binnenring: Nederland

Indijk waar ligt dat?

Woningen te koop Indijk

Wil je een huis kopen in Indijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Indijk . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Indijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Indijk.

Bekijk hier alle koopwoningen in Indijk. Zoek je huurwoning in Indijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Indijk

Starterswoningen in Indijk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Indijk zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Indijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Indijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Indijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Indijk is 5.763 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.187 euro).

Leeftijden Indijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Indijk vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Indijk

Indijk bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.