logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Hemelum

Begrijp de huizenprijzen in Hemelum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hemelum

Hemelum is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 90.883 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hemelum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 509.476 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 509.476
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Hemelum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hemelum is 35 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hemelum kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Hemelum

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hemelum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hemelum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hemelum. Een eengezinswoning in Hemelum komt het meest (82%) voor. Daarna komt een herenhuis met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hemelum

In Hemelum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hemelum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hemelum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Hemelum

Starterswoningen in Hemelum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hemelum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hemelum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hemelum? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hemelum

Wil je een huis kopen in Hemelum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hemelum . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hemelum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hemelum.

Bekijk alle koopwoningen in Hemelum. Zoek je huurwoning in Hemelum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hemelum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hemelum is 3.070 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.500 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hemelum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hemelum vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Hemelum

Hemelum bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.