De Huizenmarkt in Hemelum (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Hemelum

Woningmarkt Hemelum

Hemelum is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 90.480 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hemelum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 412.593 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 412.593
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Hemelum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hemelum is 54 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hemelum kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Hemelum

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hemelum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hemelum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hemelum. Een eengezinswoning in Hemelum komt het meest (85%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hemelum

In Hemelum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hemelum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hemelum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hemelum
Binnenring: Nederland

Hemelum waar ligt dat?

Woningen te koop Hemelum

Wil je een huis kopen in Hemelum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hemelum . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hemelum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hemelum.

Bekijk hier alle koopwoningen in Hemelum. Zoek je huurwoning in Hemelum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Hemelum

Starterswoningen in Hemelum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hemelum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hemelum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hemelum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hemelum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hemelum is 3.592 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.562 euro).

Leeftijden Hemelum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hemelum vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Hemelum

Hemelum bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.