De Huizenmarkt in Grijpskerk (april 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Grijpskerk

Woningmarkt Grijpskerk

Grijpskerk is een plaats in de gemeente Westerkwartier. Deze plaats telt volgens het CBS 57.120 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Grijpskerk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 384.224 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 384.224
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Grijpskerk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Grijpskerk is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Grijpskerk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Grijpskerk.

Woningen recent verkocht in Grijpskerk

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Grijpskerk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Grijpskerk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Grijpskerk. Een eengezinswoning in Grijpskerk komt het meest (77%) voor. Daarna komt een herenhuis met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Grijpskerk

In Grijpskerk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Grijpskerk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Grijpskerk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Grijpskerk
Binnenring: Nederland

Grijpskerk waar ligt dat?

Woningen te koop Grijpskerk

Wil je een huis kopen in Grijpskerk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Grijpskerk . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Grijpskerk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Grijpskerk.

Bekijk hier alle koopwoningen in Grijpskerk. Zoek je huurwoning in Grijpskerk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Grijpskerk

Starterswoningen in Grijpskerk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Grijpskerk zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Grijpskerk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Grijpskerk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Grijpskerk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Grijpskerk is 2.438 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.107 euro).

Leeftijden Grijpskerk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Grijpskerk vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Grijpskerk

Grijpskerk bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.