logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Midwolde in Leek

Begrijp de huizenprijzen in Midwolde Westerkwartier met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Midwolde Westerkwartier

Midwolde is een wijk in de plaats Leek binnen de gemeente Westerkwartier. Deze wijk telt volgens het CBS 365 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Midwolde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 719.203 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 719.203
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Midwolde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Midwolde is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Midwolde moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Midwolde.

Woningen recent verkocht in Midwolde

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Midwolde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Midwolde.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Midwolde. Een eengezinswoning in Midwolde komt het meest (51%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 46% het meest voor.

Gezinssamenstelling Midwolde

In Midwolde wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Midwolde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Midwolde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Midwolde Westerkwartier

Starterswoningen in Midwolde Westerkwartier zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Midwolde Westerkwartier zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Midwolde Westerkwartier zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Midwolde Westerkwartier? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Midwolde Westerkwartier

Wil je een huis kopen in Midwolde Westerkwartier? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Midwolde Westerkwartier . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Midwolde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Midwolde.

Bekijk alle koopwoningen in Midwolde Westerkwartier. Zoek je huurwoning in Midwolde Westerkwartier? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Midwolde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Midwolde is 3.880 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Midwolde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Midwolde vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Midwolde

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Midwolde? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Midwolde

Bebouwde kom Midwolde Pasop Buitengebied Midwolde