logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt De Wilp in Marum

Begrijp de huizenprijzen in De Wilp Westerkwartier met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in De Wilp Westerkwartier

De Wilp is een wijk in de plaats Marum binnen de gemeente Westerkwartier. Deze wijk telt volgens het CBS 2.400 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 26 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Wilp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 580.776 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 26
Gemiddelde vraagprijs € 580.776
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in De Wilp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Wilp is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Wilp moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in De Wilp.

Woningen recent verkocht in De Wilp

Er zijn recent 26 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Wilp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Wilp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Wilp. Een eengezinswoning in De Wilp komt het meest (70%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 23% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Wilp

In De Wilp wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Wilp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Wilp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in De Wilp Westerkwartier

Starterswoningen in De Wilp Westerkwartier zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in De Wilp Westerkwartier zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Wilp Westerkwartier zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in De Wilp Westerkwartier? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop De Wilp Westerkwartier

Wil je een huis kopen in De Wilp Westerkwartier? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Wilp Westerkwartier . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Wilp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Wilp.

Bekijk alle koopwoningen in De Wilp Westerkwartier. Zoek je huurwoning in De Wilp Westerkwartier? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in De Wilp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Wilp is 3.516 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden De Wilp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Wilp vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in De Wilp

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in De Wilp? Ontdek ook de buurten binnen de wijk De Wilp

De Wilp (gedeeltelijk) Wilpstervaart Keuningswijk Jonkersvaart Verspreide huizen ten noorden van Jonkersvaart Verspreide huizen ten noorden van de Wilp