Huizenmarkt Enumatil in Enumatil (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Enumatil

Woningmarkt Enumatil

Enumatil is een wijk in de plaats Enumatil binnen de gemeente Westerkwartier. Deze wijk telt volgens het CBS 320 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Enumatil. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 217.510 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 217.510
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Enumatil

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Enumatil is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Enumatil moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Enumatil.

Woningen recent verkocht in Enumatil

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Enumatil. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Enumatil.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Enumatil. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Enumatil

In Enumatil wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Enumatil

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Enumatil (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Enumatil
Binnenring: Nederland

Enumatil waar ligt dat?

Woningen te koop Enumatil

Wil je een huis kopen in Enumatil? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Enumatil . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Enumatil alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Enumatil.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Enumatil.

Bekijk hier alle koopwoningen in Enumatil. Zoek je huurwoning in Enumatil? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Enumatil

Starterswoningen in Enumatil zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Enumatil zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Enumatil zijn vrijwel niet beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Enumatil? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Enumatil

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Enumatil is 1.443 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (1.539 euro).

Leeftijden Enumatil

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Enumatil vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Enumatil

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Enumatil? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Enumatil

Bebouwde kom Enumatil Buitengebied Enumatil