logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Oostwold in Oostwold

Begrijp de huizenprijzen in Oostwold Westerkwartier met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oostwold Westerkwartier

Oostwold is een wijk in de plaats Oostwold binnen de gemeente Westerkwartier. Deze wijk telt volgens het CBS 710 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oostwold. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 416.702 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 416.702
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Oostwold

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oostwold is 11 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oostwold moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oostwold.

Woningen recent verkocht in Oostwold

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oostwold. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oostwold.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oostwold. Een eengezinswoning in Oostwold komt het meest (80%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oostwold

In Oostwold wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oostwold

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oostwold (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oostwold Westerkwartier

Starterswoningen in Oostwold Westerkwartier zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oostwold Westerkwartier zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oostwold Westerkwartier zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oostwold Westerkwartier? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oostwold Westerkwartier

Wil je een huis kopen in Oostwold Westerkwartier? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oostwold Westerkwartier . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oostwold alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oostwold.

Bekijk alle koopwoningen in Oostwold Westerkwartier. Zoek je huurwoning in Oostwold Westerkwartier? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oostwold

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oostwold is 3.082 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oostwold

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oostwold vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Oostwold

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Oostwold? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Oostwold

Bebouwde kom Oostwold Buitengebied-Oostwold