logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Lettelbert in Lettelbert

Begrijp de huizenprijzen in Lettelbert Westerkwartier met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Lettelbert Westerkwartier

Lettelbert is een wijk in de plaats Lettelbert binnen de gemeente Westerkwartier. Deze wijk telt volgens het CBS 160 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lettelbert. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 335.000 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 335.000
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Lettelbert

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lettelbert is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Lettelbert

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lettelbert. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lettelbert.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Lettelbert. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Lettelbert

In Lettelbert wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lettelbert

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lettelbert (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Woningen te koop Lettelbert Westerkwartier

Wil je een huis kopen in Lettelbert Westerkwartier? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lettelbert Westerkwartier . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lettelbert alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lettelbert.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Lettelbert Westerkwartier.

Bekijk alle koopwoningen in Lettelbert Westerkwartier. Zoek je huurwoning in Lettelbert Westerkwartier? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Lettelbert

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lettelbert is 1.830 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (1.820 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Lettelbert

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lettelbert vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Lettelbert

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Lettelbert? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Lettelbert

Bebouwde kom Lettelbert Buitengebied Lettelbert