logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt 16 in Oldehove

Begrijp de huizenprijzen in 16 Westerkwartier met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in 16 Westerkwartier

16 is een wijk in de plaats Oldehove binnen de gemeente Westerkwartier. Deze wijk telt volgens het CBS 2.035 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 34 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 16. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 396.226 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 34
Gemiddelde vraagprijs € 396.226
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in 16

De gemiddelde verkoopduur van huizen in 16 is 13 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in 16 moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in 16.

Woningen recent verkocht in 16

Er zijn recent 34 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 16. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond 16.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in 16. Een eengezinswoning in 16 komt het meest (79%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling 16

In 16 wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat 16

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van 16 (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in 16 Westerkwartier

Starterswoningen in 16 Westerkwartier zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in 16 Westerkwartier zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in 16 Westerkwartier zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in 16 Westerkwartier? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop 16 Westerkwartier

Wil je een huis kopen in 16 Westerkwartier? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in 16 Westerkwartier . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in 16 alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in 16.

Bekijk alle koopwoningen in 16 Westerkwartier. Zoek je huurwoning in 16 Westerkwartier? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in 16

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in 16 is 2.246 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden 16

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in 16 vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in 16

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in 16? Ontdek ook de buurten binnen de wijk 16

Oldehove Niehove Saaksum Lauwerzijl Verspreide huizen Ruigezand en Nieuwe Ruigezand Overige verspreide huizen