Huizenmarkt De Wilp in Marum (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in De Wilp

Woningmarkt De Wilp

De Wilp is een wijk in de plaats Marum binnen de gemeente Westerkwartier. Deze wijk telt volgens het CBS 2.345 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Wilp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 439.176 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 439.176
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in De Wilp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Wilp is 14 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Wilp moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in De Wilp.

Woningen recent verkocht in De Wilp

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Wilp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Wilp.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in De Wilp. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling De Wilp

In De Wilp wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Wilp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Wilp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: De Wilp
Binnenring: Nederland

De Wilp waar ligt dat?

Woningen te koop De Wilp

Wil je een huis kopen in De Wilp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Wilp . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Wilp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Wilp.

Er staan momenteel geen woningen te koop in De Wilp.

Bekijk hier alle koopwoningen in De Wilp. Zoek je huurwoning in De Wilp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde vierkantemeterprijs De Wilp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Wilp is 2.745 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.448 euro).

Leeftijden De Wilp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Wilp vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in De Wilp

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in De Wilp? Ontdek ook de buurten binnen de wijk De Wilp

De Wilp (gedeeltelijk) Wilpstervaart Keuningswijk Jonkersvaart Verspreide huizen ten noorden van Jonkersvaart Verspreide huizen ten noorden van de Wilp