logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Zevenhuizen in Zevenhuizen

Begrijp de huizenprijzen in Zevenhuizen Westerkwartier met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Zevenhuizen Westerkwartier

Zevenhuizen is een wijk in de plaats Zevenhuizen binnen de gemeente Westerkwartier. Deze wijk telt volgens het CBS 3.020 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 28 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zevenhuizen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 628.906 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 28
Gemiddelde vraagprijs € 628.906
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Zevenhuizen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zevenhuizen is 10 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zevenhuizen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Zevenhuizen.

Woningen recent verkocht in Zevenhuizen

Er zijn recent 28 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zevenhuizen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zevenhuizen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zevenhuizen. Een eengezinswoning in Zevenhuizen komt het meest (68%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zevenhuizen

In Zevenhuizen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Zevenhuizen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Zevenhuizen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Zevenhuizen Westerkwartier

Starterswoningen in Zevenhuizen Westerkwartier zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Zevenhuizen Westerkwartier zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zevenhuizen Westerkwartier zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Zevenhuizen Westerkwartier? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Zevenhuizen Westerkwartier

Wil je een huis kopen in Zevenhuizen Westerkwartier? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zevenhuizen Westerkwartier . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zevenhuizen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zevenhuizen.

Bekijk alle koopwoningen in Zevenhuizen Westerkwartier. Zoek je huurwoning in Zevenhuizen Westerkwartier? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Zevenhuizen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zevenhuizen is 3.370 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Zevenhuizen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zevenhuizen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Zevenhuizen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Zevenhuizen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Zevenhuizen

Bebouwde kom Zevenhuizen De Haspel Drostinnewijk Boerenstreek Buitengebied ten noorden van Zevenhuizen Buitengebied ten oosten van Zevenhuizen Buitengebied ten westen van Zevenhuizen