Huizenmarkt Grootegast in Lucaswolde (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Grootegast

Woningmarkt Grootegast

Grootegast is een wijk in de plaats Lucaswolde binnen de gemeente Westerkwartier. Deze wijk telt volgens het CBS 5.310 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Grootegast. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 330.075 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 330.075
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Grootegast

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Grootegast is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Grootegast moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Grootegast.

Woningen recent verkocht in Grootegast

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Grootegast. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Grootegast.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Grootegast. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Grootegast

In Grootegast wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Grootegast

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Grootegast (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Grootegast
Binnenring: Nederland

Grootegast waar ligt dat?

Woningen te koop Grootegast

Wil je een huis kopen in Grootegast? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Grootegast . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Grootegast alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Grootegast.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Grootegast.

Bekijk hier alle koopwoningen in Grootegast. Zoek je huurwoning in Grootegast? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Grootegast

Starterswoningen in Grootegast zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Grootegast zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Grootegast zijn vrijwel niet beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Grootegast? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Grootegast

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Grootegast is 2.878 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.957 euro).

Leeftijden Grootegast

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Grootegast vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Grootegast

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Grootegast? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Grootegast

Grootegast Doezum Sebaldeburen Het Peebos Verspreide huizen ten zuiden van Sebaldeburen Verspreide huizen ten zuiden van Grootegast Overige verspreide huizen