logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Enumatil in Enumatil

Begrijp de huizenprijzen in Enumatil Westerkwartier met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Enumatil

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Enumatil. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Enumatil.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Enumatil. Een eengezinswoning in Enumatil komt het meest (89%) voor. Daarna komt een herenhuis met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Enumatil

In Enumatil wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Enumatil

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Enumatil (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Enumatil Westerkwartier

Starterswoningen in Enumatil Westerkwartier zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Enumatil Westerkwartier zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Enumatil Westerkwartier zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Enumatil Westerkwartier? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Enumatil Westerkwartier

Wil je een huis kopen in Enumatil Westerkwartier? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Enumatil Westerkwartier . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Enumatil alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Enumatil.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Enumatil Westerkwartier.

Bekijk alle koopwoningen in Enumatil Westerkwartier. Zoek je huurwoning in Enumatil Westerkwartier? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Leeftijden Enumatil

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Enumatil vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Enumatil

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Enumatil? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Enumatil

Bebouwde kom Enumatil Buitengebied Enumatil