logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Lettelbert in Lettelbert

Begrijp de huizenprijzen in Lettelbert Westerkwartier met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Lettelbert

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lettelbert. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lettelbert.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lettelbert. Een eengezinswoning in Lettelbert komt het meest (55%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 45% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lettelbert

In Lettelbert wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lettelbert

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lettelbert (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Lettelbert Westerkwartier

Starterswoningen in Lettelbert Westerkwartier zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Lettelbert Westerkwartier zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lettelbert Westerkwartier zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Lettelbert Westerkwartier? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Lettelbert Westerkwartier

Wil je een huis kopen in Lettelbert Westerkwartier? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lettelbert Westerkwartier . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Lettelbert alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lettelbert.

Bekijk alle koopwoningen in Lettelbert Westerkwartier. Zoek je huurwoning in Lettelbert Westerkwartier? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Leeftijden Lettelbert

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lettelbert vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Lettelbert

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Lettelbert? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Lettelbert

Bebouwde kom Lettelbert Buitengebied Lettelbert