logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt 01 in Ezinge

Begrijp de huizenprijzen in 01 Westerkwartier met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in 01 Westerkwartier

01 is een wijk in de plaats Ezinge binnen de gemeente Westerkwartier. Deze wijk telt volgens het CBS 1.575 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 01. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 210.819 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 210.819
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in 01

De gemiddelde verkoopduur van huizen in 01 is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in 01 moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in 01.

Woningen recent verkocht in 01

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 01. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond 01.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in 01. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling 01

In 01 wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat 01

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van 01 (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in 01 Westerkwartier

Starterswoningen in 01 Westerkwartier zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in 01 Westerkwartier zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in 01 Westerkwartier zijn vrijwel niet beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in 01 Westerkwartier? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop 01 Westerkwartier

Wil je een huis kopen in 01 Westerkwartier? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in 01 Westerkwartier . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in 01 alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in 01.

Er staan momenteel geen woningen te koop in 01 Westerkwartier.

Bekijk alle koopwoningen in 01 Westerkwartier. Zoek je huurwoning in 01 Westerkwartier? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in 01

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in 01 is 1.673 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.585 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden 01

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in 01 vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in 01

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in 01? Ontdek ook de buurten binnen de wijk 01

Ezinge Feerwerd Garnwerd Verspreide huizen Ezinge