logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Marum in Boerakker

Begrijp de huizenprijzen in Marum Westerkwartier met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Marum Westerkwartier

Marum is een wijk in de plaats Boerakker binnen de gemeente Westerkwartier. Deze wijk telt volgens het CBS 8.140 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Marum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 388.812 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 388.812
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Marum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Marum is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Marum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Marum.

Woningen recent verkocht in Marum

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Marum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Marum.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Marum. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Marum

In Marum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Marum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Marum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Marum Westerkwartier

Starterswoningen in Marum Westerkwartier zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Marum Westerkwartier zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Marum Westerkwartier zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Marum Westerkwartier? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Marum Westerkwartier

Wil je een huis kopen in Marum Westerkwartier? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Marum Westerkwartier . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Marum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Marum.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Marum Westerkwartier.

Bekijk alle koopwoningen in Marum Westerkwartier. Zoek je huurwoning in Marum Westerkwartier? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Marum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Marum is 2.640 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.212 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Marum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Marum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Marum

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Marum? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Marum

Marum Nuis Niebert Boerakker Lucaswolde Noordwijk De Haar Verspreide huizen in het noordwesten Verspreide huizen in het noordoosten