logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Midwolde in Leek

Begrijp de huizenprijzen in Midwolde Westerkwartier met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Midwolde Westerkwartier

Midwolde is een wijk in de plaats Leek binnen de gemeente Westerkwartier. Deze wijk telt volgens het CBS 395 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Midwolde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 501.528 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 501.528
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Midwolde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Midwolde is 5 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Midwolde moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Midwolde.

Woningen recent verkocht in Midwolde

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Midwolde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Midwolde.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Midwolde. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Midwolde

In Midwolde wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Midwolde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Midwolde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Woningen te koop Midwolde Westerkwartier

Wil je een huis kopen in Midwolde Westerkwartier? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Midwolde Westerkwartier . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Midwolde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Midwolde.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Midwolde Westerkwartier.

Bekijk alle koopwoningen in Midwolde Westerkwartier. Zoek je huurwoning in Midwolde Westerkwartier? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Midwolde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Midwolde is 2.760 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.354 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Midwolde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Midwolde vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Midwolde

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Midwolde? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Midwolde

Bebouwde kom Midwolde Pasop Buitengebied Midwolde