Huizenmarkt Tolbert in Leek (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Tolbert

Woningmarkt Tolbert

Tolbert is een wijk in de plaats Leek binnen de gemeente Westerkwartier. Deze wijk telt volgens het CBS 4.530 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tolbert. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 272.520 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 272.520
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Tolbert

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Tolbert is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Tolbert moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Tolbert.

Woningen recent verkocht in Tolbert

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tolbert. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Tolbert.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Tolbert. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Tolbert. Een bungalow in Tolbert komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Tolbert

In Tolbert wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Tolbert

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Tolbert (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Tolbert
Binnenring: Nederland

Tolbert waar ligt dat?

Woningen te koop Tolbert

Wil je een huis kopen in Tolbert? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Tolbert . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Tolbert alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Tolbert.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Tolbert.

Bekijk hier alle koopwoningen in Tolbert. Zoek je huurwoning in Tolbert? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Tolbert

Starterswoningen in Tolbert zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Tolbert zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Tolbert zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Tolbert? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Tolbert

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Tolbert is 2.416 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.115 euro).

Leeftijden Tolbert

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Tolbert vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Tolbert

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Tolbert? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Tolbert

Bebouwde kom Tolbert Sint Maheerdt Buitengebied Tolbert