logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Tolbert in Leek

Begrijp de huizenprijzen in Tolbert Westerkwartier met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Tolbert Westerkwartier

Tolbert is een wijk in de plaats Leek binnen de gemeente Westerkwartier. Deze wijk telt volgens het CBS 4.530 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tolbert. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 272.520 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 272.520
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Tolbert

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Tolbert is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Tolbert moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Tolbert.

Woningen recent verkocht in Tolbert

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tolbert. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Tolbert.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Tolbert. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Tolbert. Een bungalow in Tolbert komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Tolbert

In Tolbert wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Tolbert

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Tolbert (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Tolbert Westerkwartier

Starterswoningen in Tolbert Westerkwartier zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Tolbert Westerkwartier zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Tolbert Westerkwartier zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Tolbert Westerkwartier? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Tolbert Westerkwartier

Wil je een huis kopen in Tolbert Westerkwartier? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Tolbert Westerkwartier . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Tolbert alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Tolbert.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Tolbert Westerkwartier.

Bekijk alle koopwoningen in Tolbert Westerkwartier. Zoek je huurwoning in Tolbert Westerkwartier? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Tolbert

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Tolbert is 2.416 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.115 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Tolbert

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Tolbert vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Tolbert

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Tolbert? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Tolbert

Bebouwde kom Tolbert Sint Maheerdt Buitengebied Tolbert