logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Opende in Opende

Begrijp de huizenprijzen in Opende Westerkwartier met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Opende Westerkwartier

Opende is een wijk in de plaats Opende binnen de gemeente Westerkwartier. Deze wijk telt volgens het CBS 2.900 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 36 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Opende. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 555.330 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 36
Gemiddelde vraagprijs € 555.330
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Opende

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Opende is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Opende moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Opende.

Woningen recent verkocht in Opende

Er zijn recent 36 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Opende. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Opende.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Opende. Een eengezinswoning in Opende komt het meest (87%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Opende

In Opende wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Opende

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Opende (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Opende Westerkwartier

Starterswoningen in Opende Westerkwartier zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Opende Westerkwartier zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Opende Westerkwartier zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Opende Westerkwartier? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Opende Westerkwartier

Wil je een huis kopen in Opende Westerkwartier? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Opende Westerkwartier . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Opende alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Opende.

Bekijk alle koopwoningen in Opende Westerkwartier. Zoek je huurwoning in Opende Westerkwartier? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Opende

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Opende is 3.191 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Opende

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Opende vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Opende

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Opende? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Opende

Opende-West Opende-Oost Kornhorn Verspreide huizen ten zuiden van Opende