Alle woningmarktinfo Den Haag in gemeente 's-Gravenhage

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Den Haag

Een eerste blik op Den Haag

Den Haag is een plaats in de gemeente 's-Gravenhage. Deze plaats telt volgens het CBS 500.890 inwoners. Momenteel staan er 2.074 woningen te koop en zijn er recent 3.044 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Den Haag. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 498.697 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2.074
Woningen recent verkocht 3.044
Gemiddelde vraagprijs € 498.697
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Den Haag

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Den Haag is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Den Haag moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Den Haag.

Woningen recent verkocht in Den Haag

Er zijn recent 3.044 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Den Haag. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Den Haag.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Den Haag. Een portiekflat in Den Haag komt het meest (33%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 27% het meest voor.

Gezinssamenstelling Den Haag

In Den Haag wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Den Haag

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Den Haag (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Den Haag
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Den Haag

Wil je een huis kopen in Den Haag? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Den Haag . Er staan momenteel 2.074 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Den Haag alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Den Haag.

Zoek je huurwoning in Den Haag? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Den Haag.

Huizenprijzen in Den Haag

Starterswoningen in Den Haag zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Den Haag zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Den Haag zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Den Haag? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Den Haag

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Den Haag is 4.004 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.703 euro).

Leeftijden Den Haag

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Den Haag vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Den Haag

Den Haag bestaat uit 42 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen