Morgenstond in gemeente 's-Gravenhage

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Morgenstond

Een eerste blik op Morgenstond

Morgenstond is een wijk in de gemeente 's-Gravenhage. Deze wijk telt volgens het CBS 18.905 inwoners. Momenteel staan er 39 woningen te koop en zijn er recent 83 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Morgenstond. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 252.151 euro.

Woningen te koop 39
Woningen recent verkocht 83
Gemiddelde vraagprijs € 252.151
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Morgenstond

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Morgenstond is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Morgenstond moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Morgenstond.

Woningen recent verkocht in Morgenstond

Er zijn recent 83 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Morgenstond. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Morgenstond.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Morgenstond. Een portiekflat in Morgenstond komt het meest (39%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 23% het meest voor.

Gezinssamenstelling Morgenstond

In Morgenstond wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Morgenstond

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Morgenstond (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Morgenstond
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Morgenstond

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Morgenstond vergeleken met de 's-Gravenhage en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Morgenstond

Wil je een huis kopen in Morgenstond? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Morgenstond . Er staan momenteel 39 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Morgenstond alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Morgenstond.

Zoek je huurwoning in Morgenstond? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Morgenstond.

Huizenprijzen in Morgenstond

Starterswoningen in Morgenstond zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Morgenstond zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Morgenstond zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Morgenstond? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Morgenstond

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Morgenstond is 2.613 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.541 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Morgenstond is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Morgenstond

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Morgenstond vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Morgenstond

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Morgenstond? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Morgenstond

Morgenstond-Zuid Morgenstond-West Morgenstond-Oost

Instellingen zijn opgeslagen