Waldeck in gemeente 's-Gravenhage

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Waldeck

Een eerste blik op Waldeck

Waldeck is een wijk in de gemeente 's-Gravenhage. Deze wijk telt volgens het CBS 17.140 inwoners. Momenteel staan er 71 woningen te koop en zijn er recent 149 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Waldeck. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 286.357 euro.

Woningen te koop 71
Woningen recent verkocht 149
Gemiddelde vraagprijs € 286.357
Percentage gezinnen met kinderen 23%

Verkoopduur woningen in Waldeck

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Waldeck is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Waldeck moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Waldeck.

Woningen recent verkocht in Waldeck

Er zijn recent 149 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Waldeck. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Waldeck.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Waldeck. Een portiekflat in Waldeck komt het meest (56%) voor. Daarna komt een galerijflat met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Waldeck

In Waldeck wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Waldeck

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Waldeck (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Waldeck
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Waldeck

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Waldeck vergeleken met de 's-Gravenhage en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Waldeck

Wil je een huis kopen in Waldeck? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Waldeck . Er staan momenteel 71 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Waldeck alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Waldeck.

Zoek je huurwoning in Waldeck? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Waldeck.

Huizenprijzen in Waldeck

Starterswoningen in Waldeck zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Waldeck zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Waldeck zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Waldeck? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Waldeck

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Waldeck is 2.890 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.814 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Waldeck is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Waldeck

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Waldeck vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Waldeck

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Waldeck? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Waldeck

Waldeck-Zuid Nieuw Waldeck Rosenburg Componistenbuurt Waldeck-Noord

Instellingen zijn opgeslagen