Laakkwartier en Spoorwijk in gemeente 's-Gravenhage

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Laakkwartier en Spoorwijk

Een eerste blik op Laakkwartier en Spoorwijk

Laakkwartier en Spoorwijk is een wijk in de gemeente 's-Gravenhage. Deze wijk telt volgens het CBS 41.575 inwoners. Momenteel staan er 91 woningen te koop en zijn er recent 202 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Laakkwartier en Spoorwijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 204.492 euro.

Woningen te koop 91
Woningen recent verkocht 202
Gemiddelde vraagprijs € 204.492
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Laakkwartier en Spoorwijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Laakkwartier en Spoorwijk is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Laakkwartier en Spoorwijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Laakkwartier en Spoorwijk.

Woningen recent verkocht in Laakkwartier en Spoorwijk

Er zijn recent 202 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Laakkwartier en Spoorwijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Laakkwartier en Spoorwijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Laakkwartier en Spoorwijk. Een portiekflat in Laakkwartier en Spoorwijk komt het meest (40%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 28% het meest voor.

Gezinssamenstelling Laakkwartier en Spoorwijk

In Laakkwartier en Spoorwijk wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Laakkwartier en Spoorwijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Laakkwartier en Spoorwijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Laakkwartier en Spoorwijk
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Laakkwartier en Spoorwijk

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Laakkwartier en Spoorwijk vergeleken met de 's-Gravenhage en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Laakkwartier en Spoorwijk

Wil je een huis kopen in Laakkwartier en Spoorwijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Laakkwartier en Spoorwijk . Er staan momenteel 91 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Laakkwartier en Spoorwijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Laakkwartier en Spoorwijk.

Zoek je huurwoning in Laakkwartier en Spoorwijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Laakkwartier en Spoorwijk.

Huizenprijzen in Laakkwartier en Spoorwijk

Starterswoningen in Laakkwartier en Spoorwijk zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Laakkwartier en Spoorwijk zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Laakkwartier en Spoorwijk zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Laakkwartier en Spoorwijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Laakkwartier en Spoorwijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Laakkwartier en Spoorwijk is 2.445 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.310 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Laakkwartier en Spoorwijk is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Laakkwartier en Spoorwijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Laakkwartier en Spoorwijk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Laakkwartier en Spoorwijk

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Laakkwartier en Spoorwijk? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Laakkwartier en Spoorwijk

Laakhaven-Oost Laakhaven-West Spoorwijk Laakkwartier-West Laakkwartier-Oost Noordpolderbuurt

Instellingen zijn opgeslagen