De Huizenmarkt gemeente 's-Gravenhage (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in 's-Gravenhage

Woningmarkt 's-Gravenhage

's-Gravenhage is een gemeente in de provincie Zuid-Holland. Deze gemeente telt volgens het CBS 500.890 inwoners. Momenteel staan er 2.207 woningen te koop en zijn er recent 2.597 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 's-Gravenhage. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 319.650.

Woningen te koop 2.207
Woningen recent verkocht 2.597
Gemiddelde vraagprijs € 506.360
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 319.650
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in 's-Gravenhage

De gemiddelde verkoopduur van huizen in 's-Gravenhage is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in 's-Gravenhage moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in 's-Gravenhage.

Woningen recent verkocht in 's-Gravenhage

Er zijn recent 2.597 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 's-Gravenhage. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond 's-Gravenhage.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in 's-Gravenhage. Een portiekflat in 's-Gravenhage komt het meest (33%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 27% het meest voor.

Gezinssamenstelling 's-Gravenhage

In 's-Gravenhage wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat 's-Gravenhage

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van 's-Gravenhage (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: 's-Gravenhage
Binnenring: Nederland

's-Gravenhage waar ligt dat?

Woningen te koop 's-Gravenhage

Wil je een huis kopen in 's-Gravenhage? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in 's-Gravenhage . Er staan momenteel 2.207 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in 's-Gravenhage alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in 's-Gravenhage.

Bekijk hier alle koopwoningen in 's-Gravenhage. Zoek je huurwoning in 's-Gravenhage? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in 's-Gravenhage

Starterswoningen in 's-Gravenhage zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in 's-Gravenhage zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in 's-Gravenhage zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in 's-Gravenhage? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs 's-Gravenhage

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in 's-Gravenhage is 3.983 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.918 euro).

Leeftijden 's-Gravenhage

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in 's-Gravenhage vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente 's-Gravenhage

De gemeente 's-Gravenhage telt 1 plaats.

Den Haag

Alle wijken van 's-Gravenhage

's-Gravenhage bestaat uit 42 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.