logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente 's-Gravenhage

Begrijp de huizenprijzen in gemeente 's-Gravenhage met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente 's-Gravenhage

's-Gravenhage is een gemeente in de provincie Zuid-Holland. Deze gemeente telt volgens het CBS 562.839 inwoners. Momenteel staan er 1.044 woningen te koop en zijn er recent 2.168 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 's-Gravenhage. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 319.650.

Woningen te koop 1.044
Woningen recent verkocht 2.168
Gemiddelde vraagprijs € 516.189
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 319.650
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in 's-Gravenhage

De gemiddelde verkoopduur van huizen in 's-Gravenhage is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in 's-Gravenhage moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in 's-Gravenhage.

Woningen recent verkocht in 's-Gravenhage

Er zijn recent 2.168 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 's-Gravenhage. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond 's-Gravenhage.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in 's-Gravenhage. Een portiekflat in 's-Gravenhage komt het meest (32%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 28% het meest voor.

Gezinssamenstelling 's-Gravenhage

In 's-Gravenhage wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat 's-Gravenhage

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van 's-Gravenhage (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente 's-Gravenhage

Starterswoningen in gemeente 's-Gravenhage zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente 's-Gravenhage zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente 's-Gravenhage zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente 's-Gravenhage? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente 's-Gravenhage

Wil je een huis kopen in gemeente 's-Gravenhage? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente 's-Gravenhage . Er staan momenteel 1.044 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in 's-Gravenhage alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in 's-Gravenhage.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente 's-Gravenhage. Zoek je huurwoning in gemeente 's-Gravenhage? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in 's-Gravenhage

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in 's-Gravenhage is 4.153 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.966 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden 's-Gravenhage

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in 's-Gravenhage vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente 's-Gravenhage

De gemeente 's-Gravenhage telt 1 plaats.

Den Haag

Wijken van 's-Gravenhage

's-Gravenhage bestaat uit 44 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.