Leidschenveen in gemeente 's-Gravenhage

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Leidschenveen

Een eerste blik op Leidschenveen

Leidschenveen is een wijk in de gemeente 's-Gravenhage. Deze wijk telt volgens het CBS 20.740 inwoners. Momenteel staan er 66 woningen te koop en zijn er recent 150 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Leidschenveen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 576.319 euro.

Woningen te koop 66
Woningen recent verkocht 150
Gemiddelde vraagprijs € 576.319
Percentage gezinnen met kinderen 59%

Verkoopduur woningen in Leidschenveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Leidschenveen is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Leidschenveen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Leidschenveen.

Woningen recent verkocht in Leidschenveen

Er zijn recent 150 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leidschenveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Leidschenveen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Leidschenveen. Een eengezinswoning in Leidschenveen komt het meest (37%) voor. Daarna komt een portiekflat met 32% het meest voor.

Gezinssamenstelling Leidschenveen

In Leidschenveen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Leidschenveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Leidschenveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Leidschenveen
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Leidschenveen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Leidschenveen vergeleken met de 's-Gravenhage en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Leidschenveen

Wil je een huis kopen in Leidschenveen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Leidschenveen . Er staan momenteel 66 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Leidschenveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Leidschenveen.

Zoek je huurwoning in Leidschenveen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Leidschenveen.

Huizenprijzen in Leidschenveen

Starterswoningen in Leidschenveen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Leidschenveen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Leidschenveen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Leidschenveen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Leidschenveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Leidschenveen is 3.393 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.271 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Leidschenveen is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Leidschenveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Leidschenveen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Leidschenveen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Leidschenveen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Leidschenveen

De Lanen De Velden De Vissen Rietbuurt

Instellingen zijn opgeslagen