Binckhorst in gemeente 's-Gravenhage

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Binckhorst

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Binckhorst

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Binckhorst. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Binckhorst.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Binckhorst. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Binckhorst. Een portiekflat in Binckhorst komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Binckhorst

In Binckhorst wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Binckhorst

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Binckhorst (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Binckhorst
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Binckhorst

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Binckhorst vergeleken met de 's-Gravenhage en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Binckhorst

Wil je een huis kopen in Binckhorst? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Binckhorst . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Binckhorst alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Binckhorst.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Binckhorst.

Zoek je huurwoning in Binckhorst? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Binckhorst.

Huizenprijzen in Binckhorst

Starterswoningen in Binckhorst zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Binckhorst zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Binckhorst zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Binckhorst? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Leeftijden Binckhorst

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Binckhorst vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Binckhorst

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Binckhorst? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Binckhorst

Binckhorst

Instellingen zijn opgeslagen