Bomen- en Bloemenbuurt in gemeente 's-Gravenhage

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Bomen- en Bloemenbuurt

Een eerste blik op Bomen- en Bloemenbuurt

Bomen- en Bloemenbuurt is een wijk in de gemeente 's-Gravenhage. Deze wijk telt volgens het CBS 14.670 inwoners. Momenteel staan er 105 woningen te koop en zijn er recent 182 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Bomen- en Bloemenbuurt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 356.620 euro.

Woningen te koop 105
Woningen recent verkocht 182
Gemiddelde vraagprijs € 356.620
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Bomen- en Bloemenbuurt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bomen- en Bloemenbuurt is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bomen- en Bloemenbuurt moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bomen- en Bloemenbuurt.

Woningen recent verkocht in Bomen- en Bloemenbuurt

Er zijn recent 182 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bomen- en Bloemenbuurt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bomen- en Bloemenbuurt.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bomen- en Bloemenbuurt. Een bovenwoning in Bomen- en Bloemenbuurt komt het meest (35%) voor. Daarna komt een portiekflat met 34% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bomen- en Bloemenbuurt

In Bomen- en Bloemenbuurt wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Bomen- en Bloemenbuurt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Bomen- en Bloemenbuurt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Bomen- en Bloemenbuurt
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Bomen- en Bloemenbuurt

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Bomen- en Bloemenbuurt vergeleken met de 's-Gravenhage en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Bomen- en Bloemenbuurt

Wil je een huis kopen in Bomen- en Bloemenbuurt? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bomen- en Bloemenbuurt . Er staan momenteel 105 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bomen- en Bloemenbuurt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bomen- en Bloemenbuurt.

Zoek je huurwoning in Bomen- en Bloemenbuurt? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Bomen- en Bloemenbuurt.

Huizenprijzen in Bomen- en Bloemenbuurt

Starterswoningen in Bomen- en Bloemenbuurt zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Bomen- en Bloemenbuurt zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bomen- en Bloemenbuurt zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Bomen- en Bloemenbuurt? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Bomen- en Bloemenbuurt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bomen- en Bloemenbuurt is 3.301 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.127 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Bomen- en Bloemenbuurt is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Bomen- en Bloemenbuurt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bomen- en Bloemenbuurt vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Bomen- en Bloemenbuurt

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Bomen- en Bloemenbuurt? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Bomen- en Bloemenbuurt

Bloemenbuurt-West Bloemenbuurt-Oost Bomenbuurt

Instellingen zijn opgeslagen