Regentessekwartier in gemeente 's-Gravenhage

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Regentessekwartier

Een eerste blik op Regentessekwartier

Regentessekwartier is een wijk in de gemeente 's-Gravenhage. Deze wijk telt volgens het CBS 13.535 inwoners. Momenteel staan er 46 woningen te koop en zijn er recent 78 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Regentessekwartier. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 460.413 euro.

Woningen te koop 46
Woningen recent verkocht 78
Gemiddelde vraagprijs € 460.413
Percentage gezinnen met kinderen 22%

Verkoopduur woningen in Regentessekwartier

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Regentessekwartier is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Regentessekwartier moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Regentessekwartier.

Woningen recent verkocht in Regentessekwartier

Er zijn recent 78 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Regentessekwartier. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Regentessekwartier.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Regentessekwartier. Een bovenwoning in Regentessekwartier komt het meest (45%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 38% het meest voor.

Gezinssamenstelling Regentessekwartier

In Regentessekwartier wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Regentessekwartier

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Regentessekwartier (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Regentessekwartier
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Regentessekwartier

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Regentessekwartier vergeleken met de 's-Gravenhage en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Regentessekwartier

Wil je een huis kopen in Regentessekwartier? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Regentessekwartier . Er staan momenteel 46 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Regentessekwartier alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Regentessekwartier.

Zoek je huurwoning in Regentessekwartier? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Regentessekwartier.

Huizenprijzen in Regentessekwartier

Starterswoningen in Regentessekwartier zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Regentessekwartier zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Regentessekwartier zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Regentessekwartier? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Regentessekwartier

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Regentessekwartier is 3.739 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.386 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Regentessekwartier is hoger vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Regentessekwartier

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Regentessekwartier vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Regentessekwartier

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Regentessekwartier? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Regentessekwartier

Rond de Energiecentrale Koningsplein en omgeving

Instellingen zijn opgeslagen