Schildersbuurt in gemeente 's-Gravenhage

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Schildersbuurt

Een eerste blik op Schildersbuurt

Schildersbuurt is een wijk in de gemeente 's-Gravenhage. Deze wijk telt volgens het CBS 31.335 inwoners. Momenteel staan er 32 woningen te koop en zijn er recent 58 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Schildersbuurt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 256.008 euro.

Woningen te koop 32
Woningen recent verkocht 58
Gemiddelde vraagprijs € 256.008
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Schildersbuurt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Schildersbuurt is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Schildersbuurt moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Schildersbuurt.

Woningen recent verkocht in Schildersbuurt

Er zijn recent 58 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schildersbuurt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Schildersbuurt.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Schildersbuurt. Een portiekflat in Schildersbuurt komt het meest (34%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 24% het meest voor.

Gezinssamenstelling Schildersbuurt

In Schildersbuurt wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Schildersbuurt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Schildersbuurt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Schildersbuurt
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Schildersbuurt

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Schildersbuurt vergeleken met de 's-Gravenhage en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Schildersbuurt

Wil je een huis kopen in Schildersbuurt? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Schildersbuurt . Er staan momenteel 32 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Schildersbuurt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Schildersbuurt.

Zoek je huurwoning in Schildersbuurt? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Schildersbuurt.

Huizenprijzen in Schildersbuurt

Starterswoningen in Schildersbuurt zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Schildersbuurt zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Schildersbuurt zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Schildersbuurt? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Schildersbuurt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Schildersbuurt is 2.694 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.632 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Schildersbuurt is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Schildersbuurt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Schildersbuurt vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Schildersbuurt

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Schildersbuurt? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Schildersbuurt

Schildersbuurt-West Schildersbuurt-Noord Schildersbuurt-Oost

Instellingen zijn opgeslagen